Τρόποι Πληρωμής

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://www.andromeda-earrings.com , είναι οι παρακάτω:


ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ  ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελία σας εντός  2 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@andromeda-earrings.com. Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει στον ακόλουθο λογαριασμό:

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
IBAN:      GR7201720890005089095701875

Προσοχή

Είναι σημαντικό στην κατάθεση που θα κάνετε ως αιτιολογία να φαίνεται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί στην παραγγελία σας, όπως και ο κωδικός της παραγγελίας ο οποίος αποστέλλεται αυτόματα μετά από κάθε επιτυχή παραγγελία, μέσω e-mail. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω email στο info@andromeda-earrings.com και να μας δώσετε το όνομα από το οποίο θα γίνει η κατάθεση.

*** Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός της συνεργαζόμενης ( ΠΕΙΡΑΙΩΣ), θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα και των δυο τραπεζών για τη συναλλαγή. ***


ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: 

H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της στο χώρο σας. Η εξόφληση μέσω αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 3,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η παράδοση γίνετε με τα ΕΛΤΑ COURIER.

 


PAYPAL:

Εφόσον ΕΧΕΤΕ ενα λογαριασμό PAYPAL, συνδεθείται και ολοκληρώστε την πληρωμή σας. Εαν ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λογαριασμό PAYPAL, μπορείτε να πληρώσετε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με την ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ σας κάρτα.

Το PAYPAL εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας με τα υψηλότερα και πιο σύγχρονα κριτήρια. 

Η πληρωμή γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.