ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Eαν επιθυμείτε την επιστροφή μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής της. Εάν έχουν περάσει 3 μέρες από την παράδοση, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με αλλαγή, για οποιονδήποτε λόγο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή σας είναι το προιόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία. Η αποδοχή ή μη της αλλαγής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Το προιόν θα πρέπει να αποσταλεί με την ταχυμεταφορές ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ με χρέωση παραλήπτη. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με άλλη ταχυδρομική εταιρία η χρέωση είναι δική του.

** Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται αλλαγές/επιστροφές στα σκουλαρίκια.

Αν θέλετε να προβείτε σε αγορά δώρου θα πρέπει στις σημειώσεις της παραγγελίας να αναφέρετε ότι επιθυμείτε κάρτα αλλαγής, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη το περιθώριο των 10 ημερών για αλλαγή. Στην προκειμένη περίπτωση, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα μεταφοράς – αλλαγής 4.00 ευρώ).

Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε φτάσει σε εσάς με φθορές, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα εντός της ίδιας ημέρας. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δικαιούται αποζημίωση.

Για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί με χώρα προορισμού την Κύπρο ισχύει το πλαίσιο των 48 ωρών μέσα στο οποίο θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει για την επιθυμία σας. Ωστόσο, θα πρέπει να έρθουμε σε προσωπική επικοινωνία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας .

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος σε αποστολές που πραγματοποιούνται εντός Ευρώπης και Ην. Βασιλείου, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν πραγματοποιούνται.

Το κόστος των εξόδων της αλλαγής είναι 4 ευρώ.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ και ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε εκπτωτικό προϊόν ή προϊόν που ανήκει σε ειδική κατηγορία θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι δεν αλλάζεται ή επιστρέφεται.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή προϊόντων πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών από την παραλαβή σας.

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή.

Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς, το κόστος είναι 4 ευρώ και ισχύει μόνο εφόσον επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας μέσω ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ με χρέωση παραλήπτη. Tο ποσό των 4 ευρώ αφαιρείται από το συνολικό χρηματικό ποσό της επιστροφής.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Εάν μας δηλώσετε λογαριαμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,ΕΘΝΙΚΗ ή PayPal, δεν θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα τραπέζης.

Διαφορετικά, αν μας δηλώσετε λογαριασμό άλλης τράπεζας θα υπάρξουν τα ανάλογα έξοδα που επιβαρύνεστε από την τράπεζά σας.

Η αποστολή του προσωπικού σας αριθμού/λογαριασμού iban αποστέλλεται σε εμάς με ένα email συνοδευόμενο από τον αριθμό του κωδικού της παραγγελίας και τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής ή αλλαγής του.

ΚΥΠΡΟΣ

Για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί με χώρα προορισμού την Κύπρο ισχύει το πλαίσιο των 48 ωρών μέσα στο οποίο θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει για την επιθυμία σας.

Ωστόσο, θα πρέπει να έρθουμε σε προσωπική επικοινωνία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είτε πρόκειται για αλλαγή είτε για επιστροφή χρημάτων.